Kino4ua.com
R

Жахіття

Рік:
Ор. назва:
Come True
Країна:
Канада
Категорія:
Режисер:
Ентоні Скотт Бернс
Тривалість:
01:45:19
Переклад:
Українська мова HDrezka Studio | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - HDrezka Studio
Жахіття – саме так може сказати про своє життя головна героїня. Проблеми зі сном у Сари почались вже давно, і впоратись з ними вона ніяк не може. Їй доводиться вночі виходити на дитячий майданчик, щоб якось пережити той час, коли звичайні люди бачать сни і відновлюють свої сили. Майже втративши надію на якесь покращення, Сара раптом бачить оголошення про те, що одна клініка, яка займається дослідженням людського сну, шукає добровольців для нового експерименту. Сподіваючись хоча б там отримати допомогу, головна героїня йде до спеціалістів. Комісію вона проходить успішно, що дає їй право стати учасницею експерименту. Вночі її поміщають у спеціальну капсулу, а до тіла під’єднують датчики. Вранці вона прокидається бадьорою і відновленою. Це вперше за багато років. Але не все так просто, оскільки повертатись до реальності після такого сну їй все важче… ©Kino4ua Жахіття 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?