Kino4ua.com
R

Малюк Кід

Рік:
Ор. назва:
The Kid
Країна:
США
Режисер:
Вінсент Д'Онофріо
Тривалість:
01:40:25
Переклад:
Українська мова AAA-Sound | Професійний дубльований
Малюк Кід – біографічний вестерн, який починається з того, що 14-річний хлопець Ріо кидається захищати маму від батька. Чоловік гамселив дружину, а син, який це бачив вже не перший раз, не зміг втриматись. І він перестарався – батько помер. Але маму це вже не врятувало, бо занадто багато крові вона втратила. Ріо і його сестра Сара залишились одні. А потім про це все дізнався їх дядько, брат батька, який так розсердився на племінників, що вирішив їх вбити. Юним героям вдається втекти, тому дядько не встигає виконати те, що задумав. Брат і сестра, переховуючись, випадково зустрічають Малюка Кіда. Так називають бандита, якого на Дикому Заході майже всі знають, і він давно у розшуку. Вони розповідають йому про свою ситуацію, а чоловік обіцяє допомогти їм заховатись у надійному місці. Але не все так просто, як їм би хотілось думати… ©Kino4ua Малюк Кід 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.9
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?