Kino4ua.com
R

День розплати

Рік:
Ор. назва:
Redemption Day
Країна:
США
Режисер:
Хічам Хаджі
Тривалість:
01:39:28
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
День розплати – бойовик з мелодраматичним сюжетом, у якому є і перестрілки, і любов, і боротьба за справедливість. Бред Пакстон американський морський піхотинець, який отримав Почесну медаль за хоробрість. Але ця відзнака аж ніяк не захищає його від наслідків перебування у зоні бойових дій, які виражаються у психологічних проблемах, з якими чоловік стикається. Його дружина Кейт намагається допомогти коханому повернутись до звичного життя, пристосуватись знову до мирної реальності. Несподівано вона отримує пропозицію по роботі, від якої відмовитись було б дурістю. Бред це розуміє, тому підтримує її у тому, щоб вона погодилась. Жінка їде у Мароко, де на неї чекає успішна кар’єра, але на місці події починають розвиватись не за планом. Терористи беруть Кейт у заручниці і вимагають викуп у розмірі 10 мільйонів доларів… ©Kino4ua День розплати 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?