Kino4ua.com
R

Нікіта / Її звали Нікіта

Рік:
Ор. назва:
Nikita
Країна:
Франція, Італія
Режисер:
Люк Бессон
Тривалість:
01:57:13
Переклад:
Українська мова СТБ | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Diva Universal
Цю дівчину навряд чи можна назвати прикладом для наслідування. Героїня мало того що регулярно вживає наркотики, так ще й бере участь в зухвалому пограбуванні аптеки. Але воно виявляється невдалим: на місце прибуває поліція, починається перестрілка, всіх друзів Микити і декількох поліцейських вбивають. Сама Нікіта також визнана винною в умисному вбивстві служителя закону і засуджена до довічного терміну. У в'язниці їй вколюють якусь речовину, і вона моментально втрачає свідомість. Прийшовши до тями, героїня з'ясовує, що вона знаходиться в руках співробітників Головного управління зовнішньої безпеки. Їй пояснюють, що для оточуючих вона офіційно померла від передозування наркотичної речовини, і її ніхто не шукатиме. У враженої дівчини невеликий вибір: або вона стає секретним агентом, або гине насправді. Вона віддає перевагу першому. З Нікіти готують першокласного шпигуна і за сумісництвом кілера. Аманда, одна з головних тренерів, показує їй, як використовувати жіночність та сексуальність в якості зброї. Дівчина відмінно справляється з випускним іспитом: їй було необхідно знищити іноземних дипломатів прямо в ресторані і піти живий. Тепер вона може покинути стіни управління і вести звичайне життя до тих пір, поки її не покличуть на чергове завдання. Героїня навіть починає зустрічатися зі звичайним касиром з супермаркету, який не має поняття про її таємниці, але при виконанні однієї місії все йде не так, як планувалося. ©Kino4ua Нікіта / Її звали Нікіта 1990 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?