Kino4ua.com
HD 720p
NC-17

Хто вбив Сару? (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Who Killed Sara?
Країна:
Мексика
Режисер:
Хосе Ігнасіо Валенсуела
Тривалість:
00:39:00
Переклад:
Українська мова HDrezka Studio | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - HDrezka Studio
Алекс Гусман щиро любить свою сестру Сару. Але одного разу вона вмирає при дивних обставинах. У цей момент весь звичний світ Алекса руйнується. Але ця подія стає лише початком чорної смуги в житті головного героя серіалу «Хто вбив Сару?».

Коли поліцейські починають розслідувати смерть Сари, Алекс потрапляє в число підозрюваних. Всі непрямі докази вказують на нього, а серед обвинувачів виявляється сім'я убитої. Проти Алекса стає весь світ.

Коли розслідування підходить до завершення, Алексу пред'являють офіційне звинувачення, відправивши його на лаву підсудних. Незабаром його визнають винним, виносячи суворий вирок - майже 20 років у в'язниці суворого режиму. Шокований, він виявляється за гратами.

Через два десятиліття несправедливо звинувачений виходить на свободу. Намагаючись зрозуміти, хто його підставив і з якої причини, він починає власне розслідування. Алекс впевнений, що рано чи пізно знайде справжнього винного і змусить його заплатити за смерть коханої сестри. Але він навіть не здогадується, що незабаром серія випадкових подій призведе його до несподіваних наслідків. ©Kino4ua Хто вбив Сару? (1 сезон) 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.4
Основний торрент
1 сезон
2 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?