Kino4ua.com
R

Клементина: Дівчина із раю

Рік:
Ор. назва:
Clementine
Країна:
США
Режисер:
Лара Галлахер
Тривалість:
01:34:12
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Любительський, багатоголосий
Клементина: Дівчина із раю – історія про жінку на ймення Карен, яка важко переживає завершення стосунків з близькою людиною. Щоб змінити обстановку і трохи відволіктись, вона вирішує поїхати з міста. Біля озера у лісі в неї є симпатичний будиночок, де можна добре провести час і побути на самоті. Єдине засмучує, що вона не змогла забрати собаку з того дому, де жила перед цим, бо власниця замінила всі замки. Але героїня сподівається, що їй і так на природі стане краще. Та все ж зовсім в тиші вона не буде. Вийшовши одного разу на балкон, героїня бачить дівчину. Сюди вона забрела у пошуках свого пса. Карен заводить з нею знайомство, не підозрюючи, що їх спілкування з часом може перерости у щось більше. Вона ж лише завершила одні стосунки, чи варто починати нові? Але емоції сильніші за розум,а ситуація стрімко виходить з-під контролю… ©Kino4ua Клементина: Дівчина із раю 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?