Kino4ua.com
FullHD 1080p
CCR

Замок на Різдво

Рік:
Ор. назва:
A Castle for Christmas
Країна:
Велика Британія, США
Режисер:
Мері Ламберт
Тривалість:
01:38:24
Переклад:
Українська мова Субтитри / CC
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
Замок на Різдво – комедійна мелодрама, героями якої стали чоловік і жінка, чиє знайомство відбулось майже випадково. А починається усе з того, що нова книжка Софі Браун, яку вона випустила, викликає у читачів зовсім не ту реакцію, якої письменниця очікувала. Гучний провал змушує Софі поїхати з міста, щоб відволіктись. Із Нью-Йорка вона вирушає у Шотладнію, де знаходиться замок, про який розповідав дідусь. Вже на місці героїня заводить знайомство з місцевими мешканцями і власником будинку, герцогом Майлсом. Правда, перша зустріч з ним пройшла не дуже добре, навіть виникла взаємна неприязнь, але Софі була рішуче налаштована придбати цей замок (його саме виставили на продаж). Герцог згоден продати його їй, але за умови, що вона доведе свою спроможність керувати такою нерухомістю. А для цього їм доведеться трохи пожити разом… ©Kino4ua Замок на Різдво 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?