Kino4ua.com
480p

Агата Рэйзин (1, 2, 3, 4 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Agatha Raisin
Країна:
Великобританія
Режисер:
Пол Гарісон, Мет Картер
Тривалість:
01:30:55
Переклад:
Українська мова Інтер | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - TVShows
Почавши перегляд британського комедійно-детективного серіалу «Агата Рейзін», глядач знайомиться з головною героїнею, яка стала справжнім фахівцем і професіоналом в області PR. Таких висот вона досягла завдяки тому, що все своє свідоме життя була захоплена читанням детективних романів і навіть деякий час замислювалася про те, щоб стати справжнім сищиком, але через невпевненість в собі, в своїх навичках, здібностях і можливостях, Агата була змушена відкинути ці думки в сторону.

Досягнувши успіху в якості спеціаліста PR, головна героїня розчарувалася в тому, що вона робить, і вирішує повністю відійти від справ, кинувши постійну і нескінченну суєту столиці, переїхавши в невелике село. Опинившись на місці, вона щиро вірить в те, що зможе знайти щастя з надійною людиною поруч з собою. Але вона навіть і не підозрювала про те, що її мріям не судилося збутися - в тихому селі відбуваються дивні події, що змушують її проявити свої дедуктивні здібності, отримані в результаті читання детективних романів. ©Kino4ua Агата Рэйзин (1, 2, 3, 4 сезон) 2014 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.3
2 сезон
3 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?