Kino4ua.com
480p
R

Десять заповідей

Рік:
Ор. назва:
The Ten
Країна:
США
Режисер:
Девід Вейн
Тривалість:
01:32:47
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | НЛО-ТВ
Комедія складається з десяти новел, кожна з яких ілюструє і переосмислює одну з десяти заповідей, часом переінакшуючи первісний сенс заповіту з точністю до навпаки. Усі історії ведуться від імені оповідача, у якого накопичилося чимало серйозних питань у розумінні сучасної моральності та моралі. Можливо, люди, які надзвичайно трепетно ставляться до релігії, вважатимуть фільм неналежним, але для всіх інших можливість подивитися онлайн комедію "Десять заповідей", прикрашену грою чудових акторів, дотепними діалогами й оригінальними сюжетами, - чудовий шанс ще раз замислитися над вічними цінностями, поглянувши на них під несподіваним кутом. ©Kino4ua Десять заповідей 2007 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb4.9
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?