Kino4ua.com
R

Банда аутсайдерів

Рік:
Ор. назва:
Bande à part
Країна:
Франція
Режисер:
Жан-Люк Годар
Тривалість:
01:35:24
Переклад:
Українська мова Цікава Ідея | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Ю. Сербін
Банда аутсайдерів – кримінальна комедія з драматичними елементами, яку зняли французькі кінематографісти, розповідає про юну героїню з іменем Оділь. Вона вже доволі доросла людина, але це не означає, що вона завжди поводиться серйозно і відповідально. Наприклад, вона може розказати чужим людям інформацію, яку взагалі ніхто знати не повинен, і це призведе до несподіваних наслідків. Оділь ходить на заняття з англійської, і одного разу знайомиться там з Францем. Цей юнак чомусь викликає у неї довіру, і саме йому вона розказує про заховані у її будинку гроші. Сума там чималенька, а окрім неї там мешкає ще її тітка. У Франца є друг Артур, якому він переповідає це все, і далі у хлопців виникає «геніальна» ідея – пограбувати будинок. Що цікаво – вони ще й Оділь підбивають стати їх співучасницею, переконуючи її, що нічого страшного у цьому не буде… ©Kino4ua Банда аутсайдерів 1964 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.7
Основний торрент
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?