Kino4ua.com
R

Прискорений світ (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Accel World
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Охара Масаказу
Тривалість:
00:24:00
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий
Хару Аріте - молодий хлопець, якому дуже не пощастило із зовнішністю. У нього немає друзів і він змушений терпіти постійні насмішки. Навіть у віртуальному світі він не може домогтися успіху і його аватар продовжує існувати в повній самоті, відводячи душу лише грою в теніс зі стінкою. Але одного разу його запрошує на розмову найкрасивіша дівчина віртуального світу. Вона пропонує Хару розірвати шаблон і вийти з образу невдахи шляхом участі в програмі «Вибух мозку». Стати учасниками прискореного світу можуть тільки обрані і, за твердженням Куроюкіхіме, Аріте є одним з них. Він приймає її пропозицію і стає зовсім іншим, але тепер його чекає безліч небезпечних випробувань ... ©Kino4ua Прискорений світ (1 сезон) 2012 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.1
Основний торрент
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?