Kino4ua.com
NC-17

Тресе (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Trese
Країна:
Філіппіни, Сінгапур
Режисер:
Джей Оліва
Тривалість:
00:28:00
Переклад:
Українська мова HDrezka Studio | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - NewStation
Місто Маніла. Тут не виходять на вулиці просто так. А коли сідає Сонце, місто наповнюється злочинцями всіх мастей. Вони грабують, крадуть і викрадають нещасних. Ці монстри нічого не знають про честь. Вони живуть тільки сьогоднішнім днем. Для них немає законів.

У центрі аніме «Тресе» знаходиться Олександра, яка працює детективом. Вона спеціалізується на злочинах, скоєних надприродними істотами, що живуть в підземному світі. Вона - найкраща з найкращих. Але не тільки завдяки вірі в свою роботу. Олександра має глибокий зв'язок з Підземним світом. Саме це дозволяє їй ефективно розслідувати справи, пов'язані з його жителями.

Незважаючи на свою важку роботу, Олександра володіє баром. Тут вона вирішує частину своїх робочих питань. Цей заклад перейшов їй у спадок, і вона з радістю прийняла на себе кермо влади.

У героїні аніме «Трес» непрості відносини зі своїм батьком. Незалежно від цих обставин, коли відбувається серія схожих інцидентів, вони удвох приймаються за розслідування. ©Kino4ua Тресе (1 сезон) 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?