Kino4ua.com
HD 720p
PG-13

Мушіші (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Mushi-Shi
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Наґахама Хіроші
Тривалість:
1 серія: 23 хв. (цілком серій: 26)
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий
Перед нами відкривається захоплююча історія героя, який не дивлячись ні на що не зверне зі свого складного, і в якійсь мірі небезпечного життєвого шляху.
Багато вчених вважають, що за межами нашої планети існують створіння, які абсолютно несхожі на раніше відомі нам істоти. З давніх часів люди боялися їх, і навіть придумали їм назву «Муші».
Але є і ті, хто не боїться їх, і навіть вміє відрізняти. Наш головний герой входить у це число, володіючи такою унікальною можливістю, Гінко намагається убезпечити людей всього світу. Він з відвагою подорожує країнами в пошуках Муші, і намагається допомогти людям, які мають потребу в цьому. Незважаючи ні на що він бореться за своє покликання, кожен раз ризикуючи власним життям на благо інших. ©Kino4ua Мушіші (1 Сезон) 2005 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb8.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?