Kino4ua.com
480p
G

Династія (1, 2, 3 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Dynasty
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Брюс Білсон, Дуайт Шихен, Гвен Арнерr
Тривалість:
00:46:00
Переклад:
Українська мова 1+1 | Багатоголосий закадровий
У Денвері проживає одне заможне і впливове сімейство. Його головою є Блейк Каррінгтон. У нього є дружина на ім'я Кріста, яка раніше працювала секретарем в його нафтовій компанії.
У сім'ї є діти. Старшого з них, Адама, викрали багато років тому і його місцезнаходження досі невідоме. Феллон є загальним улюбленцем, але гроші і увага його сильно розбалували. Стівен - простий хлопець, дивлячись на якого, складно сказати, що у нього багаті батьки. Також у Блейка є дочка від першого шлюбу на ім'я Аманда. Вона стала інструментом в руках його колишньої дружини, яка не вказує дочку батька. Проблема полягає в тому, що приховувати дитини їй допомагає подруга, яка також займається нафтовим бізнесом. ©Kino4ua Династія (1, 2, 3 сезон) 1981 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.3
1 сезон
2 сезон
3 сезон
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?