Kino4ua.com
PG-13

Рікі та Спалах

Рік:
Ор. назва:
Ricki and the Flash
Країна:
США
Режисер:
Джонатан Демме
Тривалість:
01:41:25
Переклад:
Українська мова Le Doyen | Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Cartoon Network
Рікі та Спалах – комедійно-драматична історія про жінку, яка колись обрала життя не з родиною, а з музикою, але доля все одно повернула її до рідних. Лінда була молодою, амбітною, перспективною, і у неї був вибір – залишатись з чоловіком і дітьми, але забути про себе, або ж віддатись творчості і поїхати підкорювати музичну сцену. І вона обрала другий варіант. Спочатку героїня справді мала успіх, але з віком ситуація почала змінюватись. Тепер вона зріла жінка, але вже не суперзірка. Так, у неї є колектив музикантів, з якими вона виступає перед нечисленною публікою, а вдень працює у супермаркеті, щоб заробити на життя, але це зовсім не те, про що вона мріяла колись. Несподівано їй телефонує чоловік, який повідомляє, що від їх доньки пішов чоловік. Головна героїня після багаторічної відсутності приїжджає додому, щоб підтримати її і допомогти впоратись з ситуацією… ©Kino4ua Рікі та Спалах 2015 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?