Kino4ua.com
R

Ми. Віримо у кохання

Рік:
Ор. назва:
W.E.
Країна:
Великобританія
Режисер:
Мадонна
Тривалість:
01:59:40
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Любительський, багатоголосий
Ми. Віримо у кохання – мелодраматична стрічка, прем’єра якої наробила багато галасу, оскільки у якості режисера в ній виступила зірка світової музичної сцени Мадонна. У фільмі декілька сюжетних ліній – про людей, які живуть у сучасному світі, і про осіб з минулого. Одна історія розповідає про стосунки між королем Едуардом VIII і американкою Волліс Сімпсон. Жінка розлучилась зі своїм чоловіком, що на той час було дивиною, а Едуард заради неї навіть зрікся престолу. Цей вчинок було важко зрозуміти людям, але почуття були сильнішими за все для цих двох. Про цю любовну історію дізналась Воллі Вінтроп, сучасна молода жінка. Вона була настільки вражена тим, що у ті часи люди були здатні на справжні подвиги заради своїх коханих, що це почало впливати на її реальне життя. Можливо, у неї теж буде таке прекрасне і непереможне кохання? ©Kino4ua Ми. Віримо у кохання 2011 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.3
Основний торрент
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?