Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Нікуди йти – тільки вгору / Гепі Енд / Хепі Енд

Рік:
Ор. назва:
Nowhere to Go But Up / Happy End
Країна:
США, Франція, Німеччина
Режисер:
Амос Коллек
Тривалість:
01:38:40
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | НЛО-ТВ
Переклад:
Російською - Оригінал
Гепі Енд – мелодраматична комедія про юну француженку, яка поїхала шукати спосіб здійснити свою мрію. Валь дуже хоче стати відомою актрисою, і заради досягнення мети вона готова покинути все – родину, друзів, рідний дім. Героїня їда до іншої країни і опиняється у Грінвіч-Віллідж, де знайомиться з симпатичним чоловіком. Звати його Джек, він був колись успішним сценаристом, але тепер переживає глибоку творчу кризу. Доволі довго він не пише нічого, і це його дуже засмучує, бо він не розуміє, як йому вийти з цього стану. Життя його розмірене, нудне, передбачуване, навіть трохи сумне, але все змінюється, коли доля дарує йому знайомство з Валь. Поряд з такою дівчиною точно не заскучаєш, та ще й життя починає знову грати яскравими барвами. Як же будуть розвиватись стосунки героїв далі? Чи буде у них той самий гепі енд, про який всі так мріють? ©Kino4ua Нікуди йти – тільки вгору / Гепі Енд / Хепі Енд 2003 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?