Kino4ua.com
R

Піксі

Рік:
Ор. назва:
Pixie
Країна:
Великобританія, Ірландія
Режисер:
Барнебі Томпсон
Тривалість:
01:33:28
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
Піксі – кримінально-комедійний трилер про компанію молодих людей, які наважились провернути одну небезпечну справу, але все пішло не по плану. Юна Піксі, яка живе у провінції разом з вітчимом, мріє поїхати з цієї глухомані подалі. Їй вже тут все набридло, та й перспектив ніяких. Героїня мріє потрапити у Сан-Франциско, але не одна, а разом з бойфрендом. Але спочатку вони мають виконати одну роботу, яка пов’язана з наркотиками. Та у недосвідчених злочинців нічого не виходить. От тільки пригоди на цьому не закінчуються. Несподівано у двох невезучих хлопців у руках опиняється сумка з наркотою. З нею вони кидаються навтьоки, а Піксі приєднується до цієї маленької компанії. Разом герої мають знайти місце, де можна скинути «товар». Так починається мандрівка Ірландією, під час якої компанію чекає чимало пригод і нових вражень. ©Kino4ua Піксі 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?