Kino4ua.com
R

Торговці тілами

Рік:
Ор. назва:
Body Brokers
Країна:
США
Режисер:
Джон Своб
Тривалість:
01:51:10
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
Торговці тілами – кримінальна історія про двох наркозалежних персонажів. Оскільки кожного ранку їм потрібна нова доза, то на неї необхідні і гроші. А це чималі суми, які доводиться добувати різними способами. Коли ситуація стає занадто складною, герої наважуються на пограбування. Вони вирішують, що розжитись грошиками можна у винному магазині. Та не встигають герої здійснити свій задум, оскільки зустрічають Вуда, який працює у реабілітаційному центрі. І з цього моменту у житті хлопців починається нова сторінка. Вони їдуть у Лос-Анджелес, де їх чекають серйозні зміни. Юта дізнається, що схема лікування насправді є замаскованим способом виманювання грошей у багатіїв. Зрозумівши, що на цьому можна непогано заробити, герой вирішує стати частиною процесу і зайнятись пошуком нових клієнтів. Та не все так просто у цьому бізнесі… ©Kino4ua Торговці тілами 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?