Kino4ua.com
PG-13

На висотах Нью-Йорка

Рік:
Ор. назва:
In the Heights
Країна:
США
Режисер:
Джон М. Чу
Тривалість:
02:23:40
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
На висотах Нью-Йорка – музична мелодрама, у центрі сюжету якої знаходиться юнак на ймення Уснаві, який прибув з Домініканської республіки у Штати. Його батьки померли, але тепер у житті хлопця є мрія, заради здійснення якої він готовий багато працювати. Через неї він і приїхав у велике місто, де є багато можливостей для людей, які до чогось прагнуть і не опускають руки. Район, де живуть латиноамериканці, став новими домом для головного героя. Він знайшов роботу в магазині, і це вже давало можливість заробляти гроші і відкладати їх на ту саму мрію. Але на шляху до мети одразу ж почали виникати перепони. А коли стало відомо, що влада збирається розселяти район, Уснаві остаточно зрозумів, що життя буде його випробовувати ще не раз. Добре, що хлопець встиг познайомитись з іншими молодими людьми, які так само йдуть до своїх цілей. Разом їм буде легше впоратись з труднощами. ©Kino4ua На висотах Нью-Йорка 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?