Kino4ua.com
R

Розкопки

Рік:
Ор. назва:
The Dig
Країна:
Ірландія, Великобританія
Режисер:
Енді Тохілл, Райан Тохілл
Тривалість:
01:37:48
Переклад:
Українська мова В одне рило | Двоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Любительський, багатоголосий
Розкопки – трилер спільного виробництва Ірландії і Британії, у якому розповідається про чоловіка з іменем Ронан Каллахан, який провів за гратами 15 років. Злочином, за який його судили, було вбивство, а жертвою – молода дівчина. Коли головний герой повернувся у свій рідний дім, там він побачив батька убитої. Чоловік, який за стільки років так і не пережив втрату дитини, продовжує пошуки її тіла. І для цього він навіть організував розкопки навколо будинку убивці. Побачивши Ронана, чоловік відчув суміш гніву і полегшення, бо у нього з’явилась надія, що вдасться завершити почату справу. Але є одна проблема – злочинець у ту ніч був під дією алкоголю, тому нічого не пам’ятає. Але йому хочеться, щоб його залишили у спокої, тому для цього треба допомогти чоловікові, який від горя вже майже збожеволів. Чим же закінчаться їх пошуки? ©Kino4ua Розкопки 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Максим
    5 серпня 2021 22:42
    + -1 -
    У мене питання, навіщо на українському сайті російський переклад фільмів ? Типу навіщо? Підлизати російськомовним, ми поважаємо всіх глядачів тощо, це щось з цієї категорії ?
    1. Kino4ua
      6 серпня 2021 21:10
      + 0 -
      Ми робимо все що дає максимальний комфорт для перегляду фільму, а вже сам глядач обирає те що він буде дивитися і на який мові.
      1. Максим
        8 серпня 2021 12:58
        + +1 -
        Ааа, тоді можливо потрібно додати ще 12 мов, щоб було комфортніше дивитися. Якщо людина захоче піти подивитися російською, вона піде подивиться його і на російському сайті й ніщо їй не завадить подивитися російською. А те, що ви написали це брехня, я в це не повірю, для комфорту, я вже написав напишу ще раз, додайте ще 12 мов, щоб дивитися було комфортно. Скажіть прямо, ми підлизуємо російськомовним, щоб не ущімляти їх, бо вони в нас в країні обмеженні.