Kino4ua.com
PG

Флінстоуни

Рік:
Ор. назва:
The Flintstones
Країна:
США
Режисер:
Брайан Левант
Тривалість:
01:32:40
Переклад:
Українська мова 1+1 | Двоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Diva Universal
Флінстоуни – фентезійна стрічка, яка підійде для сімейного перегляду. Розповідається у ній про героїв, які живуть у кам’яному віці. Життя людей тоді відрізнялось від сучасного лише технічними можливостями, а у всьому іншому ситуація мало змінилась. Як зараз, так і тоді жителі планети хотіли щастя, грошей і успіху. Фред і Барні – кращі друзі, і обоє вони працюють у каменоломні. Барні і його дружина мріють про дітей, але своїх у них немає, тому вони готові взяти когось на всиновлення. Та для цього потрібні гроші, а у них не вистачає необхідної суми. Добре, що є Фред, який погоджується їм фінансово допомогти. Так у родині Барні з’являється малюк Бам-БАММ. А потім чоловік вирішує віддячити другу за доброту і підміняє його результати в одному тесті, який проводили на роботі, на свої (хороші). Це призводить до неоднозначних наслідків… ©Kino4ua Флінстоуни 1994 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?