Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Скубі Ду-2: Монстри на волі

Рік:
Ор. назва:
Scooby-Doo 2: Monsters Unleashed
Країна:
США, Канада
Режисер:
Раджа Госнелл
Тривалість:
01:33:40
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | Новий Канал
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Скубі-Ду 2: Монстри на волі – комедійна історія про пригоди команди детективів і їх чотирилапого друга. Цього разу герої відвідають містечко Кулсвіль, у якому завелись привиди і різні монстри. Ніхто не розуміє, що це насправді – лихі сили чи діяльність людини зі злими намірами? Через деякий час героям вдається з’ясувати, що за цим нашестям монстрів стоїть один лиходій, який зробив цілу машину по виробництву чудовиськ. І тепер вона їх «штампує» у необмеженій кількості, а звичайні люди страждають. Але проблема у тому, що негідник вдало маскується, тому його важко знайти. Але головні герої готові витратити час і сили, щоб його відшукати і зупинити. Отже, Дафна, Велма, Фред, Шеггі і Скубі беруться до справи. Їх чекають небезпечні випробування і цікаві події. Чи впораються вони з новим викликом, залишившись цілими і неушкодженими? ©Kino4ua Скубі Ду-2: Монстри на волі 2004 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
6+
IMDb5.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?