Kino4ua.com
R

Тіло Дженніфер

Рік:
Ор. назва:
Jennifer's Body
Країна:
США, Канада
Режисер:
Карін Кусама
Тривалість:
01:42:30
Переклад:
Українська мова ТЕТ | Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
Тіло Дженніфер трансформується після відвідин одного концерту і пережитого під час заходу нещастя. Головна героїня живе у маленькому місті, вчиться у школі, користується популярністю серед однолітків. А ще у неї є подружка Ніді, яка такою красою і привабливістю не вирізняється. І все ж дівчата багато часу проводять разом, тому і на концерт рок-групи у місцевий бар вони йдуть разом. Але там починається пожежа, в результаті якої гинуть люди. На щастя, Дженніфер залишається живою, але з нею починає відбуватись щось дуже дивне. Дівчина відчуває дуже сильний голод, якого не бувало ніколи раніше, а з її горла витікає чорна речовина. Пізніше красуня розуміє, що стала демоном, якому потрібна людська плоть, щоб задовольнити голод. Вона починає поїдати хлопців, яких зваблює. Зупинити цю криваву вакханалію збирається Ніді… ©Kino4ua Тіло Дженніфер 2009 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?