Kino4ua.com
HD 720p
NC-17

Жива плоть

Рік:
Ор. назва:
Carne trémula
Країна:
Франція, Іспанія
Режисер:
Педро Альмодовар
Тривалість:
01:40:52
Переклад:
Українська мова Субтитри
Переклад:
Original English Іспанська
Сюжет драматичного трилера Жива плоть оповідає про кохання і ревнощі, про заплутані відносини між героями в яких вони самі важко розібратися. Молодий хлопчина Віктор пробирається до квартири Єлени жінки з якою втратив цноту, правда вона давно про це забула. Юний і наївний Віктор закоханий у неї і прийшов по любов, але Олена відкидає його і намагається прогнати за допомогою пістолета. Хлопець іти не хоче і під час сварки з Єленою випадково лунає постріл. Два поліціянта, отримують виклик і прибувають у квартиру Єлени, починається заваруха, під час якої виявляється поранений один із поліцейських Давид. Віктор відбуває у в'язниці чотири роки і за достроковим визволенням виходить на волю. Він розпочинає переслідувати Єлену і паралельно зустрічатися із дружиною другого поліцейського тієї історії, Кларою. Любовний п'ятикутник загострює і так складні стосунки між героями фільму Жива плоть, що призводить до воістину сумних наслідків. ©Kino4ua Жива плоть 1997 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
21+
IMDb7.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?