Kino4ua.com
PG

Космічний джем: Нові легенди

Рік:
Ор. назва:
Space Jam: A New Legacy
Країна:
США
Режисер:
Малкольм Д. Лі
Тривалість:
01:55:48
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
Космічний джем: Нові легенди – історія про те, що люди і мультиплікаційні герої можуть взаємодіяти і разом йти до спільної мети. А починається усе з того, що батько і син сперечаються про те, чим має займатись хлопець. Тато, який сам професійно займався баскетболом, бачить у нащадку потенціал, тому намагається його направити у спортивне русло. Але юнак стверджує, що йому це взагалі не цікаво, а займатись він хоче комп’ютерними іграми, які дуже любить. В процесі чергової сварки герої непомітно опиняються на технічному поверсі, де знаходяться сервери. Несподівано там відкривається портал, через який підліток втікає у віртуальний світ. Батько, не розгубившись, йде за ним. Так він опиняється у іншій реальності і знайомиться з місцевим правителем. Чоловік дізнається, що врятувати сина він зможе, якщо збере команду і переможе короля у баскетбольному матчі. А помічниками стануть Багз Банні і інші мультяшки… ©Kino4ua Космічний джем: Нові легенди 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Максим Руденко
    8 серпня 2021 13:28
    + 0 -
    миленько и душевненько)