Kino4ua.com
R

Поцілунок дракона

Рік:
Ор. назва:
Kiss of the Dragon
Країна:
США, Франція
Режисер:
Кріс Наон
Тривалість:
01:38:15
Переклад:
Українська мова 2+2 | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Любительський, багатоголосий
Агент китайської розвідки Лю Сюцзянь відправляється на нове завдання в Париж, щоб посприяти французьким органам правопорядку впіймати впливового китайського гангстера, який замішаний у контрабанді героїну. Але на шляху встає нечистий на руку інспектор Жан-П'єр Рішар, який жорстоко розправляється з гангстером і звалює всю провину на Лю. Лю змушений переховуватися, він розробляє план, як виправдати себе, покарати кривдників і благополучно повернутися додому. Він зустрічається з американкою Джессікою Камен, яка змушена займатися проституцією за наказом Рішара. Лю дізнається, що вона була свідком того, як Рішар розправився з гангстером, а значить вона може довести, що Лю непричетний до вбивства. ©Kino4ua Поцілунок дракона 2001 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?