Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Французький зв'язковий

Рік:
Ор. назва:
The French Connection
Країна:
США
Режисер:
Вільям Фрідкін
Тривалість:
01:43:45
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | 1+1
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Марсель, Франція. Поліцейський детектив стежить за Аленом Шарньє (Фернандо Рей), ватажком найбільшого у світі синдикату з продажу героїну. Проте підручний Шарньє, кілер П'єр Ніколі (Марсель Боццуффі) вбиває служителя закону у під'їзді будинку, коли той перевіряє пошту.

Бруклін, кафе "Оазис". Двоє нью-йоркських поліцейських Джиммі Дойл (Джин Хекмен) на прізвисько «Попай» (на честь героя мультфільмів Попая-моряка) та Бадді «Похмурий» Руссо (Рой Шайдер) працюють у відділі боротьби з незаконним обігом наркотиків. Дойл, переодягнений у Санта-Клауса, і Руссол, який виманив вуличного наркоторговця (Алан Уїкс), ловлять того під час погоні, під час якої Похмурий отримує легке поранення в руку складаним ножем. Шарньє зустрічається з молодою дружиною Марі (Анн Реббо), що дарує йому зимове пальто. Напарники відвідують вечірній клуб Копакабана. Там Дойл помічає групу наркодилерів і нові особи серед них. Руссо пропонує партнерові простежити за ними з власної ініціативи. Шарньє і Ніколі зустрічаються на руїнах замку з відомим французьким актором і телеведучим Анрі Девере (Фредерік де Паскуаль), який погоджується на співпрацю, але не підозрює, що це буде перевезення наркотиків. ©Kino4ua Французький зв'язковий 1971 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?