Kino4ua.com
PG-13

Роальд і Беатрікс: Хвіст допитливого мишеняти

Рік:
Ор. назва:
Roald & Beatrix: The Tail of the Curious Mouse
Країна:
Великобританія
Режисер:
Девід Керр
Тривалість:
01:10:09
Переклад:
Українська мова В одне рило | Багатоголосий закадровий
Роальд і Беатрікс: Хвіст допитливого мишеняти – сімейна історія, у якій розповідається про маленького хлопчика, захопленого казками відомої дитячої письменниці. Після смерті батька він почав рятуватись казковими історіями, вигаданими Беатрікс. Хлопчик може до самого ранку читати книжки, поринаючи у пригоди їх героїв, і це допомагає йому відволікатись від думок і спогадів. Роальд починає мріяти про зустріч з письменницею, і для цього він навіть йде з дому. Юний герой відправляється у подорож, сподіваючись дійти до будинку, де мешкає його улюблена авторка, але його вчасно знаходять і повертають матері. Дізнавшись причину втечі сина, жінка обіцяє йому, що мрія про зустріч з Беатрікс неодмінно здійсниться. Але коли ж це станеться? Чи справді Роальд одного дня опиниться у тому самому домі, який бачить на обкладинках улюблених книг? ©Kino4ua Роальд і Беатрікс: Хвіст допитливого мишеняти 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.7
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?