Kino4ua.com
R

Остання куля

Рік:
Ор. назва:
Disturbing the Peace
Країна:
США
Режисер:
Йорк Шеклтон
Тривалість:
01:31:24
Переклад:
Українська мова НТН | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
Остання куля – бойовик у жанрі вестерна, який розповідає про відважного чоловіка на ймення Джим Діллон. Колись він працював рейнджером, але після серйозної перестрілки відмовився від зброї і пішов з посади. Тепер він працює полісменом у маленькому і спокійному містечку, де немає особливо страшних подій. Але саме це тихе місце стоїть на шляху у жорстоких грабіжників, які збираються пограбувати інкасаторську машину, набиту грошима. Злочинці знають, що авто буде їхати по дорозі, яка проходить через місто, тому хочуть саме тут здійснити свій злочин. Життя простих мешканців опиняється у небезпеці, і це розуміє Джим, який готовий у таких обставинах відступити від своєї обіцянки не торкатись зброї. Якщо потрібно захищати людей, то він це робитиме усіма доступними засобами. Грабіжники просто не знають, на що здатен цей чоловік… ©Kino4ua Остання куля 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb3.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?