Kino4ua.com
R

Спогад

Рік:
Ор. назва:
The Recall
Країна:
Канада
Режисер:
Мауро Бормана
Тривалість:
01:30:24
Переклад:
Українська мова 2+2 | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Diva Universal
Спогад – фантастична історія, у якій розповідається про неймовірну подію і її наслідки. А починається все одного сонячного дня, коли у Каліфорнії святкують День Праці. Компанія друзів вирішує вихідні провести на природі, щоб повеселитись, влаштувати собі пікнік у гарному місці, та й просто відпочити від міського шуму. Але плани змінюються після зустрічі з браконьєром, який чомусь дуже сердиться, зустрівши у лісі відпочивальників. Доводиться героям втікати від агресивного чоловіка, а в цей час над Америкою починають скупчуватись дивної форми хмари. Вчені вважають, що це результат змін клімату і ознака бурі, яка наближається, але є одна людина, яка точно знає, що причина в іншому. Колишній астронавт, якого вважають божевільним, колись попереджав, що таке буде, і тепер його прогноз справджується. А говорив він про те, що одного разу на Землю прилетять інопланетяни… ©Kino4ua Спогад 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?