Kino4ua.com
PG

Лука

Рік:
Ор. назва:
Luca
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Енріко Касароса
Тривалість:
01:35:40
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дубльований
Лука і його друг Альберто насолоджуються відпочинком у приморському містечку десь в Італії. Хлопці гріються на сонечку, ласують морозивом, за обидві щоки уплітають смачнючу пасту, катаються на скутері, а коли знайомляться з місцевою дівчинкою Джулією, дізнаються багато цікавої інформації про місто. Юні герої виглядають щасливими людьми, але ніхто просто не здогадується, що у парубків є одна таємниця, яку вони ретельно оберігають. А секрет їх у тому, що у воді вони перетворюються…на чудовиськ, які живуть у глибинах моря. Герої знають, що людям не можна відкривати правду, бо потім це може обернутись серйозними проблемами, але ж вони все одно ще діти, тому інколи можуть забувати про обережність. Колись вони припустяться помилки і видадуть свою істинну суть. Що ж тоді з ними буде, як відреагують люди, які знаходяться навколо? ©Kino4ua Лука 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. яна
    22 липня 2022 22:45
    + 0 -
    це правда дуже класний мульт просто топ
  2. олександра
    олександра
    13 травня 2022 22:18
    + +3 -
    мульт класний ,сімейний і продружбу дітям від 4-11 років дуже зайде вім старше буде норм