Kino4ua.com
PG

Трон

Рік:
Ор. назва:
Tron
Країна:
США
Режисер:
Стівен Лісбергер
Тривалість:
01:36:26
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Diva Universal
Трон – пригодницька фантастика, яка розповідає про події у віртуальному світі. Кевін Флінн, центральний персонаж стрічки, працює програмістом у великій компанії. Його розробки приносять чималі гроші корпорації, але є у нього один недруг, який краде ідеї і присвоює собі усе те, що мало б належати Кевіну. Головний герой, намагаючись відновити справедливість, робить спроби довести своє авторство. Для цього йому необхідно відшукати секретний файл у програмі, але спершу систему потрібно зламати. Та в процесі щось йде не так, тому Флінн опиняється всередині віртуальної реальності, створеної спеціально для компанії. У цифровому світі влада належить штучному інтелекту, який керує всіма програмами і навіть змушує їх битись на гладіаторських боях. Коли з’являється Кевін, мешканці цього світу його чомусь бачать у ньому рятівника… ©Kino4ua Трон 1982 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?