Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Секретарка

Рік:
Ор. назва:
Secretary
Країна:
США
Режисер:
Стівен Шейнберг
Тривалість:
01:47:26
Переклад:
Українська мова В одне рило | Двоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
Секретарка – мелодраматична кінострічка, у центрі сюжету якої знаходиться Лі Холловей. Ця молода особа нещодавно повернулась у місто дитинства, де доволі швидко знайшла роботу. І їй навіть не завадили деякі відхилення у поведінці. Містеру Грею, місцевому адвокату, саме потрібна була секретарка, і він з радістю взяв на цю посаду Лі. Дівчина вправно виконувала свої обов’язки – приносила каву, друкувала документи, робила всю дрібну паперову роботу. Аж раптом містер Грей помітив, що його помічниця не дуже грамотно пише. Йому не подобались її граматичні помилки, тому він вирішив її навчити правилам. От тільки способи у нього для цього специфічні. Такого повороту подій головна героїня точно не очікувала. Цікаво, як же вона відреагує на таке «навчання» з інтимними елементами? Чи буде вона втіленням фантазій свого боса? ©Kino4ua Секретарка 2002 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?