Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Джеймс Бонд: Кульова блискавка

Рік:
Ор. назва:
Thunderball
Країна:
Велика Британія
Режисер:
Теренс Янг
Тривалість:
02:10:16
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | 1+1
Переклад:
Російською - Оригінал
007: Кульова блискавка – черговий екшн про сміливого агента британської розвідки. Терористи, яких очолює Еміліо Ларго, запланували злочин. Вони збираються шантажувати уряд, захопивши під свій контроль ядерні боєголовки. Умови такі: представники влади мають заплатити їм величезну суму, але не грошима, а алмазами, а якщо ні, то вони влаштують вибухи у найбільших містах країни. Хто ж здатен врятувати всіх? Звісно, Джеймс Бонд. Агент 007 відправляється в Нассау, де злочинці ховають бомби. Але він не знає точного їх місцезнаходження. Цю інформацію він сподівається отримати від дівчини, з якою зустрічається лідер терористів. Він з нею знайомиться, вони разом приємно проводять час, але Бонд має поспішати, щоб запобігти вибухам. Вивідати необхідну інформацію не так просто, але він точно знає, як розговорити жінку… ©Kino4ua Джеймс Бонд: Кульова блискавка 1965 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb7.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?