Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Джеймс Бонд: Діаманти назавжди

Рік:
Ор. назва:
James Bond: Diamonds Are Forever
Країна:
Велика Британія
Режисер:
Гай Гамільтон
Тривалість:
02:00:10
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | 1+1
Переклад:
Російською - Оригінал (Іноді Українська)
007: Діаманти залишаються назавжди – історія, яка розповість про нову зустріч Бонда і Блофельда. Вони вже давно стали заклятими ворогами, яким краще ніколи не перетинатись, але життя їх знову зводить. А починається усе з того, що представники Спектра крадуть велику партію алмазів. Спершу Бонд не знає, хто за цим злочином криється, але в процесі розслідування він дізнається, що за ним стоїть Блофельд. Згодом він навіть дізнається, навіщо йому така кількість дорогоцінних каменів. Виявляється, що злодій створює величезний космічний лазер, який має знищити усі ядерні бомби, підводні човни та іншу важливу техніку. А «камінці» можуть збільшити потужність цього лазера у багато разів. Звісно, Джеймс Бонд не може дозволити, щоб ворог реалізував свій план, отже, буде серйозне протистояння. Цікаво, хто ж отримає у ньому перемогу? ©Kino4ua Джеймс Бонд: Діаманти назавжди 1971 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
6+
IMDb6.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?