Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Джеймс Бонд 007: Золоте око

Рік:
Ор. назва:
GoldenEye
Країна:
Велика Британія, США
Режисер:
Мартін Кемпбелл
Тривалість:
02:10:40
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | 1+1
007: Золоте око – пригодницький трилер, у якому звабливий Пірс Броснан знову буде в образі Джеймса Бонда. Цього разу секретний агент з Британії буде мандрувати Росією, щоб знайти терористів. Злочинці захопили космічну зброю і збираються знищити всю електротехніку, яка існує у світі. Активувати її мають Ксенія Онатопп і Аркадій Урумов, які на вертольоті-невидимці летять у Сибір. Там вони отримають доступ до зброї і зможуть нею керувати. А Золотим оком називають набір супутників, які будуть по черзі вибухати, знищуючи електромагнітні хвилі приладів. У тому, що відбувається, має розібратись Джеймс Бонд, котрому, як і завжди, доведеться рятувати все і всіх. Та навіть під час виконання надзвичайно важливих і небезпечних завдань цей герой не втратить можливість звабити якусь красуню, а може й не одну, бо інакше це буде просто не він. ©Kino4ua Джеймс Бонд 007: Золоте око 1995 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.2
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?