Kino4ua.com
R

Кохання по той бік

Рік:
Ор. назва:
Faraway Eyes
Країна:
США
Режисер:
Гаррі Грінбергер
Тривалість:
02:01
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Багатоголосий закадровий
Кохання по той бік – мелодраматична історія з елементами фентезі, яка розповідає про Майкла. Чоловік потрапив у серйозну аварію, після якої прокинувся у незнайомому місці. Поруч він побачив дівчину. Виявилось, що вона «консультант» у світі, де збираються душі людей. Вона розповідає головному герою, що йому доведеться вирішити одне важливе питання, щоб мати змогу рухатись далі. Йдеться про незавершену справу, але це не акторська кар’єра, і не кіт, який залишився сам, як здавалось Майклу. Насправді мова про те, що він так і не встиг знайти споріднену душу. Але тепер це доведеться зробити, бо інакше чоловік навічно застрягне тут. Головний герой відправляється у Нью-Йорк, на вулицях якого зустрічає чимало таких же привидів. Але ніхто з них не привертає його увагу. І раптом він помічає дівчину серед живих людей, яка чомусь теж може його бачити… ©Kino4ua Кохання по той бік 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Тетяна
    Тетяна
    20 листопада 2021 10:18
    + 0 -
    Дуже хороший фільм.Спонукає поміркувати ,яке коротке життя і які ми сліпі.
  2. Наталка
    Наталка
    19 жовтня 2021 21:43
    + 0 -
    Непогана казочка на раз. Гарного перегляду.