Kino4ua.com
FullHD 1080p
NC-17

Прокляття: Початок (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
JU-ON: Origins
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Міяке Шьо
Тривалість:
00:28:00
Переклад:
Українська мова В одне рило | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Любительський, багатоголосий
Головна героїня цього серіалу не так давно почала акторську кар'єру. Вона сподівається на велике майбутнє, однак поки що їй хочеться просто вижити. Героїня відчуває, що наближається якась невідома загроза, біда, звідки її найменше очікуєш. Власний будинок стає місцем, де відбуваються по-справжньому дивні і божевільні події. Постійно в темряві героїня чує чиїсь кроки. Дівчина розуміє, що ця проблема не з пересічних, тому з нею необхідно розібратися якнайшвидше. Містика, яка твориться в стінах квартири актриси змушує ні на жарт боятися. Героїня знаходить єдиний вихід - вона звертається до відомого фізика, який веде на телебаченні науково-популярну програму. Дівчина сподівається, що той зможе їй допомогти в проблемі, яка може перерости в справжню катастрофу для її особистого життя. ©Kino4ua Прокляття: Початок (1 сезон) 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?