Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

4.3.2.1

Рік:
Ор. назва:
4.3.2.1
Країна:
Велика Британія
Режисер:
Ноель Кларк, Марк Девіс
Тривалість:
01:57:10
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
4.3.2.1. – кримінальна комедія, у якій розповідається про чотирьох дівчат, чиї життєві шляхи перетинаються за досить непростих обставин. До цієї зустрічі кожна жила своїм життям. Джоанн, наприклад, ходила на роботу у супермаркет, хоч це і не приносило їй особливого задоволення. Кассандра, яка познайомилась з хлопцем з Нью-Йорка, наважилась поїхати до нього, щоб нарешті зустрітись в реальності. Керріс у цей час активно бере участь у боротьбі за права жінок, а Шеннон хоче зустрітись зі своїм батьком. Але плани дівчатам доводиться змінювати, коли доля зводить їх в одному місці. Несподівано для самих себе героїні стають учасницями історії, пов’язаної з діамантами. Попереду у них три дні, і за цей час вони встигнуть побувати у двох містах, пережити чимало небезпечних пригод, зробити переоцінку цінностей, ризикнути життям… ©Kino4ua 4.3.2.1 2010 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?