Kino4ua.com
CCR

Забута битва

Рік:
Ор. назва:
De slag om de Schelde
Країна:
Нідерланди, Литва, Бельгія
Режисер:
Маттіс ван Хейніген мол.
Тривалість:
02:04:00
Переклад:
Українська мова Субтитри / CC
Переклад:
Російською - Багатоголосий закадровий
Забута битва – військова драма, в основі сюжету якої лежить реальна історія. Це сталось у 1944-му на території Нідерландів. Нацисти намагаються впоратись з наступом англійських та американських військ. У цей же час починаються перебої з постачанням, а Антверпен стає об’єктом, до якого хочуть дістатись всі, оскільки він близько до передової. Чимало людей докладають зусилля, щоб звільнити країну від загарбників, і життєві шляхи декількох з них перетинаються. Серед них знаходиться хлопець з Голландії, який потрапляє у Вермахт, ще є дівчина родом з Зеландії, яка несподівано стає членом руху опору. Ще один персонаж – молодий англієць з великими кар’єрними амбіціями, який хочу всього досягти самостійно, хоча у його родини є зв’язки з впливовим генералом, що може значно полегшити його шлях до омріяної мети. Що чекає їх попереду? ©Kino4ua Забута битва 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?