Kino4ua.com
FullHD 1080p
CCR

Секс і місто

Рік:
Ор. назва:
Sex and the City
Країна:
США
Режисер:
Майкл Патрік Кінг
Тривалість:
02:25:15
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований / CC
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
Секс і місто – повнометражний фільм, який розповідає про життя героїнь однойменного серіалу. Багатьом глядачам цікаво було за ними спостерігати, тому й вирішили автори зняти ще й кіно про Керрі, Саманту, Шарлотту і Міранду. У житті кожної з них відбулись певні зміни. Керрі, наприклад, нарешті стала законною дружиною чоловіка, якого всі називають Суперменом. Міранда відновила стосунки з батьком своєї дитини, і це відродило їх сім’ю. У Шарлотти здійснилась найбільша мрія – вона завагітніла. А у Саманти все стандартно – новий коханець знову молодший за неї, та ще й красунчик неймовірний. Здається, у всіх життя налагодилось і можна просто насолоджуватись. Але у цих подруг спокою бути не може. Їх чекають нові пригоди, які вони будуть переживати разом. І навіть якщо це все чисто жіночі справи, спостерігати за подіями і чоловікам може бути цікаво. ©Kino4ua Секс і місто 2008 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.7
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?