Kino4ua.com
R

Красиві дівчата

Рік:
Ор. назва:
Beautiful Girls
Країна:
США
Режисер:
Тед Деме
Тривалість:
01:52:23
Переклад:
Українська мова Paramount Comedy | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
Красиві дівчата – романтична історія, яка починається з того, що Віллі Конвей повертається з шумного Нью-Йорка у своє рідне провінційне місто, де життя йде зовсім інакше, аніж у мегаполісі. Пожити головний герой вирішує у тата, який ще не пережив смерть дружини і продовжує за нею горювати. Віллі думав, що у маленькому містечку все спокійніше, але насправді тут вирують пристрасті такі, що спокою немає нікому. Герой дізнається подробиці життя своїх давніх друзів, колишніх однокласників та інших знайомих, і вже він не може залишатись осторонь. Наприклад, він знає, що один його товариш закохався у заміжню жінку, яка відповіла на його почуття, але разом вони бути не можуть. Хтось інший просто одружився, а комусь немає чим займатись, тому він просто витрачає час на дурниці. Конвей думає, що зможе допомогти, і він вплутується в чужі історії. Але до чого це призведе? ©Kino4ua Красиві дівчата 1996 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?