Kino4ua.com
R

Фатальна спокуса

Рік:
Ор. назва:
The Beguiled
Країна:
США
Режисер:
Софія Коппола
Тривалість:
01:33:16
Переклад:
Українська мова 1+1 | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
Фатальна спокуса – військова драма, дія якої відбувається у часи Громадянської війни в Штатах. Рік 1863-й, люди живуть у постійному страху. Десь у гущавині лісу стоїть будівля, у якій розмістився пансіон для дівчат. Тут під началом пані Марти живуть і навчаються дівчата, які залишились без батьків і рідних, яким немає куди йти. Жінка намагається забезпечити їм нормальні умови життя і дати хорошу освіту, щоб у майбутньому кожна змогла збудувати життя. І хоч правила у пансіоні діють суворі, учениці мають добрі серця. Одного дня хтось з дівчат знаходить у лісі пораненого чоловіка. Їй стає дуже шкода його. І навіть той факт, що це солдат зі сторони ворога, не зупиняє її. Вона не може дати людині просто померти. Разом з подругами вона починає йому допомагати, лікувати. Але ніхто не здогадується, якими будуть наслідки цього благородного вчинку… ©Kino4ua Фатальна спокуса 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?