Kino4ua.com
HD 720p
R

Витончена епоха / Прекрасна епоха

Рік:
Ор. назва:
Belle Epoque
Країна:
Іспанія, Португалія, Франція
Режисер:
Фернандо Труеба
Тривалість:
01:49:39
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Іспанська - Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
У 1994 році «Оскар» за найкращу кінострічку іноземною мовою дістався комедійній мелодрамі, яка розповідає про взаємини молодої людини з чотирма сестрами, що розвиваються на тлі іспанської громадянської війни. Крім того, фільм Витончена епоха отримав премію Британської академії та 9 нагород «Гойя» з 17 номінацій.
Головну роль у мелодрамі виконала Пенелопа Крус (Не йди, Повернення). У кінострічці також знялися такі талановиті іспанські артисти, як Габіно Дієго (Ча-ча-ча, Небезпеки кохання), Міріам Діас-Арока (Високі підбори), Чус Лампреаве (Поговори з нею, Квітка моєї таємниці), Аріадна Хіль (Ведмежий поцілунок, Лабіринт Фавна), Хорхе Санс (Вовк, Танці під зірками).
Події картини розгортаються у 1931 році. У цей час в Іспанії проходять тяжкі битви громадянської війни. Багато солдатів вже неабияк виснажені і мріють лише про те, щоб бої закінчилися, не має значення, з яким результатом. Якщо дивитися онлайн Елегантна епоха, можна побачити, що серед них - і молодий красень Фернандо.
Дорогою додому дезертир змушений зробити зупинку в невеликому селі у літню людину на ім'я Маноло, художника за професією. Хлопець має намір провести у нього лише одну ніч, проте незабаром до власника нерухомості приїжджають чарівні дочки: Клара, Лус, Росіо та Віолета, і Фернандо змінює свої плани. Ці дівчата поки що не встигли знайти своє щастя у шлюбі, і вони не проти розпочати стосунки з привабливим солдатом. Кожна з них має свої звички і дива, але у всіх сестер є також чарівна краса і мрія про справжнє кохання. Йому доведеться зробити вибір, але до того часу не може відмовити собі в задоволенні насолоджуватися увагою всіх дочок Маноло. Дізнатися, чим закінчиться ця історія, можна, якщо Витончена епоха онлайн дивитися. ©Kino4ua Витончена епоха / Прекрасна епоха 1992 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?