Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Чудовисько має померти (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
The Beast Must Die
Країна:
Великобританія
Категорія:
Режисер:
Доме Карукоскі
Тривалість:
00:60:00
Переклад:
Українська мова HDrezka Studio | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - HDrezka Studio
Сюжет серіалу «Чудовисько має померти» описує події, що відбуваються в маленькому містечку. Головна героїня Френсіс Кернс переживає страшну трагедію – загибель шестирічного сина. Хлопчика збив автомобіль, а водій зник з місця події, не надавши жодної допомоги дитині. Поліція проводить розслідування, але поки що знайти злочинця їм не вдається і через відсутність доказової бази. Дізнавшись про це, жінка вирішує діяти самостійно, нею рухає бажання помститися за смерть єдиного синочка.

Убита горем Френсіс виходить на слід людини, яка вчинила страшний наїзд. Жінка заводить знайомство з підозрюваним і планує підступний план убивства, оскільки вважає це єдиним способом покарати людину за вчинене. У поліції розкриття цього злочину передано поліцейському Найджелу Стенджуейсу, він славиться неоднозначністю методів проведення розслідувань та емоційною нестабільністю. Однак, беручись за найскладніші розслідування, Найджел зі своїм складом розуму з усього потоку інформації має здатність витягти саме ту, основну, яка і виводить на слід справжнього злочинця. ©Kino4ua Чудовисько має померти (1 сезон) 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?