Kino4ua.com
PG-13

Еліта: Короткі історії. Надя і Ґузман

Рік:
Ор. назва:
Elite Short Stories: Nadia Guzmán
Країна:
Іспанія
Категорія:
Режисер:
Дані де ла Орден
Тривалість:
00:10:00
Переклад:
Українська мова HDrezka Studio | Багатоголосий закадровий
Надія - молода дівчина, якій багато хто пророкує успішне майбутнє. Вона завжди хотіла стати дипломатом ООН та поступово наближається до своєї мети. Дівчина залишила рідну Іспанію, щоб закінчити престижний університет у Нью-Йорку. Все складається так, як вона планувала, але її частина залишилася на батьківщині. Вона вже досить довгий час полягає у стосунках із Гузманом. Пара впевнена, що їх почуття можна перевірити відстанню. Вони щодня спілкуються за допомогою інтернету, але цього мало. Якось у героїні з'являється шанс зустрітися з коханим. Дівчина на кілька днів приїде на батьківщину, щоби відвідати весілля сестри. Ось тільки Надія не впевнена, що їй треба бачитися з Гузманом, оскільки розуміє, що сильно засмутиться, коли їй доведеться відлетіти назад у чужу країну. ©Kino4ua Еліта: Короткі історії. Надя і Ґузман 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.3
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?