Kino4ua.com
FullHD 1080p
CCR

Святилище (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Himmelsdalen / Sanctuary
Країна:
Швеція
Категорія:
Режисер:
Енріко Марія Артале, Оскар Тор Аксельссон
Тривалість:
00:45:00
Переклад:
Українська мова DniproFilm | Багатоголосий закадровий / CC
Переклад:
Російською - Багатоголосий
Головна героїня Хелена довгий час не бачилася зі своєю сестрою Сірі. Одного разу та надсилає її голосове повідомлення, в якому пропонує родичці відвідати її в невеликій клініці, яка розташована десь в Альпах. Хелена довго не роздумує і вирушає в подорож, щоб якнайшвидше побачитися з близькою людиною. Щоправда, головна героїня поки що не підозрює, що на неї чекає попереду. Спочатку нічого особливого, але сестра веде себе вкрай дивно. Незабаром Сірі звертається до Хелен з дуже дивною пропозицією, щоб та деякий час видавала себе за неї. Навіщо робити такий маневр? Дуже складне питання для людини, яка не має жодних знань про минуле сестри. Хелена розуміє, що цей задум ні до чого доброго не приведе, тому відмовляється і збирається додому. Щоправда, доведеться залишитися на деякий час, оскільки наступного ж дня Сірі безвісти зникає. Незабаром Хелена починає розуміти, що лікарня, в якій містилася головна героїня, далеко не така, якою здається на перший погляд. Що ж буде далі? Чи вдасться відважній дівчині розгадати таємниці цього злощасного місця? ©Kino4ua Святилище (1 сезон) 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.8
Основний торрент
1 сезон
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?