Kino4ua.com
CCR

Код Гіас: Повстання Лелуша. Фільм 2 - Бунт

Рік:
Ор. назва:
Gekijou Soushuuhen Code Geass: Hangyaku no Lelouch. Movie 2: Handou
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Таніґучі Ґоро
Тривалість:
02:15:12
Переклад:
Українська мова FanVoxUA | Багатоголосий закадровий / CC
Священна Британська Імперія - могутня наддержава, що використовує всю свою військову міць для захоплення чужих територій. Однією з жертв стала маленька країна Японія, перейменована в Зону 11 після поразки у війні. Лелуш Ламперуж є членом імператорської сім'ї, засланим до Японії разом з молодшою сестрою і відчуваючи не найтепліші почуття до своєї батьківщини. Якось він зустрічає загадкову дівчину, яка наділяє його здатністю під назвою «Гіас», що дозволяє йому підкоряти собі волю іншої людини. Усвідомивши, скільки можливостей дає йому новонабута сила, Лелуш вирішує приєднатися до повстання проти ненависної Імперії. ©Kino4ua Код Гіас: Повстання Лелуша. Фільм 2 - Бунт 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.4
Основний торрент
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?