Kino4ua.com
G

Риф. Нові пригоди

Рік:
Ор. назва:
Go Fish
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Шон Патрік О’Рейлі
Тривалість:
01:14:52
Переклад:
Українська мова Піксель | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
Якось мешканці прибережної смуги виявили, що водні простори біля коралового рифу хтось навмисне забруднює. Риба-папуга Алекс побачив на власні очі, як у море розливається підозріла рідина чорного кольору. Відразу після цього він розповів усім рибам та молюскам про свою знахідку. Друзі Алекса, морський коник Христина, окунь Ед і вугор Елеонора, вирішують дізнатися, де саме знаходиться джерело викидів.

Невтомні пошуки приводять Алекса і його команду до зарослого планктоном і дрібним черепашником затонулого судна. Оглянувши трюми і каюти, відважні друзі виявляють усередині корабля, що перетворився з роками на привид справжні скарби. Однак ця знахідка не дає їм відповіді на поставлене запитання, звідки йде токсична рідина. Чи виявлять морські друзі причину забруднення? І які цікаві перипетії з акулами, авіалайнером і навіть справжнім вулканом чекають на рибок на їх шляху? ©Kino4ua Риф. Нові пригоди 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb3.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?